Cv installateur Delft

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en bent u op zoek naar een cv-installateur in Delft die voor u een nieuwe kan installeren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u adviseren welke type, merk en model cv-ketel het beste past bij uw woning en verbruik. Vervolgens zullen wij de installatie voorbereiden en uitvoeren.

Wanneer is de cv-ketel aan vervanging toe?

Twijfelt u om de cv-installateur in Delft in te schakelen omdat u niet zeker weet of uw cv-ketel aan vervanging toe is? Het kan verschillende redenen hebben om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel:

  1. Wanneer een cv-ketel de leeftijd 12 -15 jaar heeft, is hij op een aardige leeftijd. De cv-ketel heeft steeds vaker en hogere onderhoudskosten waardoor de cv-ketel beter vervangen kan worden.
  2. De cv-ketel gaat door ouderdom meer gas verbruiken waardoor de energierekening erg hoog wordt en daarmee de maandelijkse kosten ook gaan stijgen.
  3. De verwarmingsketel begeeft het regelmatig waardoor het lang duurt voordat het water warm wordt.
  4. Jaarlijks onderhoud is niet meer voldoende om de kwaliteit van de cv-ketel te verbeteren. De kosten worden te hoog en in dat geval doet u er verstandig aan om te kijken naar een nieuwe cv-ketel.

Cv laten installeren door de cv-installateur in Delft

Wij kunnen u een cv-ketel adviseren passend bij uw woning en het verbruik. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij u een goed advies geven. In het geval dat u bij ons een cv-ketel aanschaft, zal onze cv-installateur in Delft dit voor u installeren. De oude cv-ketel wordt afgevoerd en de leidingen en afvoer zullen waar nodig worden aangepast. De installatie zal enkele uren in beslag nemen. Wij zorgen ervoor dat dit perfect verloopt.

Zodra de nieuwe cv-ketel is geïnstalleerd, is ons advies om de cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden zodat hij optimaal zijn werk kan blijven doen. Wij bieden een onderhoudspakket waarin wij de cv-ketel op onder andere de volgende punten controleren:

  1. De cv-installatie bijvullen.
  2. Warmtewisselaars en branders reinigen.
  3. Water- en gaslekkages worden opgespoord en gerepareerd.
  4. Cv-installatie wordt ontlucht.
  5. Afvoer van verbrandingsgassen wordt gecontroleerd.
  6. Water- en beveiligingsapparaten wordt gecontroleerd.

Wij installeren de volgende merken Bosch, Intergas, Remeha, ITHO, Vaillant en nog veel meer.

Wilt u graag meer informatie van de cv-installateur in Delft? Belmail of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Reparaties

Als uw geiser niet op de juiste manier werkt, moet u dit spoedig laten verhelpen.

Ervaring

CV monteur Delft heeft veel ervaring op het gebied van geiser reparaties.

Lage kosten

Als u op zoek bent naar een verwarmingsmonteur in Delft, kunt u rekenen op ons.

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Jeannette Van Dijk
Jeannette Van Dijk
2024-02-19
Meteen dezelfde dag gekomen. Goed advies en reparatie. Vriendelijke monteur die meedenkt en rapporteert voor de verzekering. Alles netjes met factuur en rapport in de mail. Echt top!
Jeffrey Middendorp
Jeffrey Middendorp
2024-02-10
Bedankt voor de snelle service!
arnold boon
arnold boon
2024-02-01
Keurig geregeld komt op tijd geen verassingen volgens de afspraak nieuwe ketel geplaatst
Mikko Straver
Mikko Straver
2023-02-02
Excellent service and communication.